See other templatesZie andere verzekeringen

De Huwelijksdagverzekering

De huwelijksdagverzekering biedt bruidsparen een vergoeding voor de financiële schade als de huwelijksdag moet worden afgelast of uitgesteld, of als er schade ontstaat tijdens de bruiloft.

Huwelijksdagverzekering

De mooiste dag van uw leven. Weken, vaak zelfs maanden bent u bezig met de voorbereidingen van uw bruiloft. Toch gebeurt er wel eens iets onverwachts. Gelukkig kunt u zich voor de financiële gevolgen daarvan verzekeren. Een geruststellende gedachte in een periode waarin u uw gedachten liever op romantischer onderwerpen richt.

Uniek en voordelig.
Ondanks al uw voorbereidingen kan uw bruiloft in het water vallen.
Bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, een ongeval, diefstal van cadeaus of brandschade aan de bruidsjurk. Met alle emotionele en financiële gevolgen van dien.
Met de Huwelijksdagverzekering heeft u een unieke en voordelige verzekeringsoplossing.

De Huwelijksdagverzekering biedt bruidsparen een vergoeding voor de financiële schade als de huwelijksdag moet worden afgelast of uitgesteld. Bijvoorbeeld voor de huur van de feestzaal en de kosten van de band.

Op de huwelijksdag zelf is niet alleen het bruidspaar verzekerd. Schade aan bruidskleding van bruid, bruidegom, bruidsmeisjes en bruidsjonkers is ook gedekt, evenals schade aan de huwelijkscadeaus. De dekking voor de cadeaus loopt zelfs door tot en met de dag na het huwelijk/ huwelijksfeest.

Go to top