See other templatesZie andere verzekeringen

Met het afsluiten van een verzekering bent u een overeenkomst aangegaan. Uw huidige polis is opzegbaar op de einddatum van het contract. Voorheen bestonden er 5-jarige en zelfs 10-jarige contracten, waardoor u lang vastzat aan uw verzekering. In 2010 is de Wet aangepast, en er is bepaald dat bij nieuwe contracten de contractstermijn maximaal 1 jaar mag zijn. Na deze eerste termijn van één jaar kan de polis op de afloopdatum worden opgezegd, en daarna per dag of met een opzegtermijn van één maand. Deze beëindiging dient u meestal schriftelijk aan te geven.

Een ander moment om uw verzekering op te zeggen is wanneer de verzekeraar de premie heeft verhoogd, of de voorwaarden in negatieve zin heeft aangepast. U hebt dan meestal 30 dagen de tijd om de polis op te zeggen. Tenslotte kunt u uw polis tussentijds opzeggen wanneer u de verzekerde zaak (uw auto, motor, huis, etc.) hebt verkocht. 
Download dit opzegkaartje , vul uw gegevens in, en stuur het naar ons op.

U kunt direct op deze site een nieuwe aanvraag indienen met de ingangsdatum gelijk aan de datum dat uw oude verzekering. Direct nadat bekend is dat u bij onze verzekering wordt geaccepteerd zeggen wij voor u uw oude verzekering op en zorgen dat hij naadloos overgaat in de nieuwe, ook al is dat pas over een jaar.
Zo makkelijk gaat dat .... U weet niet wanneer uw verzekering afloopt ?
Stuur een kopie van uw polis naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of per post: Postbus 224, 4900 AE Oosterhout.

Wij zoeken het dan voor u uit.

Bel ons

Wilt u ons persoonlijk spreken? Bel ons:

Tel: 0162-470120

of maak gebruik van het

Antwoordformulier


kader-gezinspakket banner

Go to top