See other templatesZie andere verzekeringen

Albert small

, welkom bij VZ-verzekeringen

VZ-verzekeringen is een onderdeel van VAN ZON assurantien, opgericht in 1994, uw betrouwbare partner voor al uw verzekeringen.

Voor particulieren en bedrijven en zelfstandigen.

Als gerenommeerd kantoor met ruime ervaring staan wij garant voor een aantrekkelijk pakket aan verzekeringen voor u of uw bedrijf.

Kosten
Wij brengen u geen kosten in rekening. De premie van de verzekeringen betaald u aan de verzekeraar.
Omdat wij rechtstreeks toegang hebben tot de systemen bij de verzekeraars kunnen wij voor de beste aanbieding zoeken, en is dus veelal voordeliger met behoud van de volle dekking.

Als gerenommeerd kantoor met ruime ervaring staan wij garant voor een aantrekkelijk pakket aan verzekeringen voor u als particulier, voor uw bedrijf of voor uzelf als ondernemer.

Particulieren
Particulieren bieden wij een uitgebreid pakket aan dienstverlening. Wij onderscheiden ons door onze snelheid van werken zowel bij de polisopmaak als bij een schadeafwikkeling.
Het belang van onze relaties staat daarbij voorop.

Digitale poliskluis
Met de Digitale Poliskluis heeft met kosteloze toegang tot uw verzekeringspakket waarin u alle zaken kunt nazien en beheren.

Bedrijven
We bieden een uitgebreid assortiment aan financiële diensten. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket schadeverzekeringen afgestemd op uw bedrijf. Een verzuimverzekering en collectieve ongevallenverzekering voor al uw medewerkers. Voor de ondernemer ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor een enkele (bedrijfs) autoverzekering of wagenparkverzekering. Waar u ons ook voor inschakelt, VAN ZON assurantiën zal als betrouwbaar partner het perfecte pakket voor u samenstellen. Dit met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zijn onafhankelijk, en kunnen bij tal van verzekeraars en assurantiemakelaars inkopen. Het voordeel voor u is een optimaal samengesteld verzekeringspakket.

AFM vergunning

Wij beschikken over het complete pakket vergunningen, welke bij de AFM geregistreerd zijn onder vergunningnummer 12004976.
De volgende vergunningen zijn geldig:

  • Basis
  • Inkomen
  • Schadeverzekeringen Pariculieren
  • Schadeverzekeringen Bedrijven

Mail ons, of bel: 0162-470120.


 

Go to top