See other templatesZie andere verzekeringen

Premieberekenen studentenpolis

De Studenten Pakketpolis

een studentenverzekering voor een studentenprijsje!

Studentenpolis

De studenten pakketpolis biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een studenten prijsje.
Studiereizen naar het buitenland?

De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptop verzekering met werelddekking zorgen voor het onbezorgde gevoel.
Ook voor uitwonende studenten is de Studenten pakketpolis een oplossing.

Bereken eenvoudig zelf de premie. Na het invoeren van een aantal persoonsgegevens krijgt u een overzicht met alle mogelijke verzekeringen en de kosten per jaar.

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren
De aansprakelijkheidverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer de student aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen. De premie is vanaf plusminus € 24,- per jaar.
Polisvoorwaarden AVP

Studiereizen naar het buitenland?
De doorlopende reisverzekering biedt gedurende 365 dagen werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade, wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland, geen eigen risico. Of € 50,- eigen risico voor reisbagage per polis. Een aanvullende optie is spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland. De uitgebreide doorlopende reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages. De dekking wordt afgegeven vanaf plusminus € 20,- per jaar.
Polisvoorwaarden doorlopende reisverzekering

Studentenverzekering

Laptopverzekering
Elke student is tegenwoordig in het bezit van een notebook, laptop of pc. De laptopverzekering biedt de student de kans om hun laptop tegen diefstal en schade te verzekeren.
Polisvoorwaarden laptopverzekering

Uitwonend? geen probleem
Ook voor uitwonende studenten is de studenten pakketpolis een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering dekt de financiële gevolgen van ondermeer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis. Dit met een verzekerde som van € 10.000,-.
Polisvoorwaarden inboedelverzekering

Het studentenpakket biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een scherpe premie. Ontdek het hier en kijk welke premie het beste uitkomt.

Studentenpolis berekenen

Go to top